UUSI ALKU 9.5.2016

Ikä 39-vuotta. Paino 95,8 kg. Pituus noin 169 cm. Painoindeksi 33,5.

Tästä lähdetään.

Elämä on rajallinen. Viimeistään näin 40 korvilla sen tajuaa. Paljon hyvää ja ihanaa on elämä tuonut tullessaan. Ajoittain elämä on myrskynnyt. Usein elämä vain soljuu eteenpäin, huomaamatta.

quotesgram.com

Liikakilot haittaavat elämää monella tavalla, näin on ollut jo monen vuoden ajan. Minä en ole tyytyväinen itseeni tässä painossa. On surullista, että en voi pukeutua kauniisti ja olla hehkeä ikäisekseni. En voi olla enää peilukuvaani tyytyväinen, kuten vielä jokunen vuosi sitten. Inhoan kuvien ottamista, olen kuvissa niin uskomattoman paksu, että ihan hävettää itseään katsoa. Naama on levennyt, käsivarret ovat kuin sumopainijalla, maha kuin viimeisillään raskaana.

Minusta ei koskaan pitänyt tulla näin pyylevää keski-ikäistä naista.

quotesgram.com

Ymmärrän nyt sen, että tällä menolla olen koko loppuelämäni tyytymätön ulkonäkööni. Lihavana elämänalani pysyy kapeana, en uskalla, en kehtaa. En halua kokoni vuoksi osallistua tapahtumiin ja tilaisuuksiin, joihin muutoin palavasti haluaisin mennä.

Suostunko tosiaan siihen, että yhä vaan vaatteiden ostaminen on tuskallista ja juhliin meno häpeällistä -taas ihmisten edessä lihavampana sitten viime näkemän. Se on noloa, se on itkettävän surullista 😦 Ja terveys: jo nyt terveys oikkuilee, vielä ei mitään pahempaa, mutta tällä menolla asiat vaikeutuvat myös terveyden  saralla :/

Mutta minä voi  valita toisin! MINÄ VOIN VALITA TOISIN!

wonderslist.com

Minä haluan hehkua, olla hoikka, kaunis. Pukeua tyylikkäästi hoikkaa vartaloani, nauttia laittautumisesta, kävellä ylväästi, oman arvoni tuntien. Olla sellainen, jonka perään katsotaan ihaillen 🙂

Haluan osallistua kutsuille, mennä iloisena juhliin, antaa ihmisten kuvata niin paljon kuin sielu sietää 🙂

Hoikkuus tuo tullessaan niin paljon. Ei kuitenkaan nuoruutta, eikä tarvitsekaan. Haluan hehkua ikäisteni tavalla ja elää monella tavalla helpompaa elämää.

Haluan hoikistua myös terveyteni takia. Mitä sitä sen kummemmin selittelemään.

thefreshquotes.com

Jätä kommentti